طرز تهیه کاپ کیک پرتغالی

[ad id='39844']
حالا که هنوز در فصل پرتقال هستیم، از این فرصت استفاده کنیم و کاپ کیک های خوشمزه پرتقالی درست کنیم. با ما در این مطلب همراه شوید.
مواد لازم:
  • آرد ۲ لیوان
  • شکر ۱ لیوان
  • تخم مرغ  ۲ عدد
  • کره نصف لیوان
  • بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
  • نمک ۱ چهارم قاشق چایخوری
  • آب پرتقال ۱ چهارم لیوان
  • شیر نصف لیوان
  • پوست پرتقال (تلخی گرفته شده) ۱ قاشق غذاخوری
  • اسانس وانیل ۱ تا ۲ قطره
مواد کِرِم مخصوص:
  • پنیر خامه ای ۱ سوم لیوان
  • پودر قند ۲ لیوان
  • عسل ۲ قاشق چایخوری
  • کره ۲ قاشق غذاخوری
  • اسانس وانیل ۱ تا ۲ قطره
  • نمک ۱ هشتم قاشق چایخوری
طرز تهیه کاپ کیک پرتقالی با رویه مخصوص وانیلی
طرز تهیه:
۱-ابتدا تخم مرغ و کره را در دمای اتاق قرار دهید تا با محیط هم دما شوند.کره نرم شده و شکر را مخلوط کرده و با همزن به خوبی یکنواخت کنید و بعد تخم مرغها و اسانس وانیل را اضافه کرده و به خوبی مواد را مخلوط کنید.پوست پرتقال تلخی گرفته شده را رنده زده و به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید.
۲-آرد،بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و مواد را ۲تا۳بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شوند.شیر و آب پرتقال را به مواد اولیه(شکر و تخم مرغ)اضافه کرده و باز با همزن بزنید .همین طور که خمزن روشن است آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.
۳-قالب مناسب یا کاغذهای مخصوص کاپ کیک را چرب کرده و داخل هر کدام را تا نیمه یا ۲سوم آن پر کنید و آن را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰درجه داغ شده است به مدت ۱۵تا۲۵دقیقه قرار دهید تا کیک کاملا پخته و رنگ آن طلایی شود.
طرز تهیه کِرِم مخصوص:
طرز تهیه کاپ کیک پرتقالی با رویه مخصوص وانیلی
۱-پنیر خامه ای و نمک را با هم مخلوط کرده و با چنگال به خوبی هم بزنید تا کمی نرم شوند.کره را که از قبل به دمای محیط رسیده است به آنها اضافه کرده و مواد را با همزن به خوبی مخلوط کنید.عسل و اسانس وانیل را اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید.
۲-همزن را خاموش کرده و پودر قند را کم کم به مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید و در پایان همزن را روشن کرده و مواد را آنقدر بزنید تا حالت کِرِم مانند بگیرند.
۳-وقتی کاپ کیک آماده شد آنها را کنار بگذارید تا خنک شوند سپس روی آنها مقدار خیلی کمی کره بمالید و از کِرِم مخصوص روی آنها بریزید و برای سرو اماده کنید.
نکات:
طرز تهیه کاپ کیک پرتقالی با رویه مخصوص وانیلی
۱-در صورت تمایل مقداری کشمش هم داخل کیک بریزید.
۲-میتوانید این کاپ کیک را به صورت کیک معمولی هم تهیه کنید.
۳-در صوت تمایل به جای کره از روغن جامد استفاده کنید.
[ad id='39844']

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *