دستور پخت بینظیر کیک مرغ و کدو

[ad id='39844']
اهنامه سفره ایرانی: کیک مرغ و کدو از جمله غذاهایی است که برای وقت هایی که از غذاهای تکراری خسته شده اید، این غذا را حتما امتحان کنید.
غزاله خالدی
مواد لازم:
  • ران و سینه مرغ (چرخ کرده): ۶۰۰ گرم
  • نمک: سه چهارم قاشق چای خوری
  • پیاز (ریز خرد شده): یک عدد
  • سیر (ریز خرد شده): ۲ حبه
  • کدو سبز: ۲ عدد
  • شیت (خرد شده): ۳ قاشق چای خوری (در صورت تمایل)
  • جوپرک: یک دوم پیمانه
  • تخم مرغ: یک عدد
  • پاپریکا: یک قاشق چای خوری
  • ارگانوی خشک: سه چهارم قاشق چای خوری
  • پودر آویشن: یک دوم قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • سس کچاپ تند: یک قاشق چای خوری
  • عسل: ۲ قاشق چای خوری
  • روغن: به مقدار لازم
 کیک مرغ و کدو
طرز تهیه:

۱٫ جوپرک را از قبل در آب قرار دهید تا خیس بخورد. کدوها را به خوبی شسته و درشت رنده کنید و کنار بگذارید. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پیاز و سیر را حدود ۳ دقیقه در روغن تفت دهید.

۲٫ کدوی رنده شده را خوب فشار داده و آب اضافی آن را بگیرید و سپس به مواد اضافه کرده و حدود ۵ دقیقه تفت دهید. شیت خرد شده، جوپرک خیس خورده، تخم مرغ، پاپریکا، ارگانوی خشک، پودر آویشن، فلفل سیاه و نمک را به مرغ چرخ شده اضافه کرده و به خوبی مواد را ورز دهید.

۳٫ یک ظرف فر به ابعاد ۱۸×۲۰ سانتیمتر را با روغن کاملا چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس مخلوط مرغ را در ظرف بریزید.

۴٫ سس کچاپ و عسل را با هم مخلوط کرده و روی مواد بمالید. ظرف را حدود یک ساعت در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید. کیک را از فر خارج کرده و پس از حدود ۳۰ دقیقه خنک شدن، آن را برش دهید.
[ad id='39844']

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *