دستور پخت استراگانوف کلاسیک اروپایی

[ad id='39844']

[quote]بعد از این که گوشت سرخ شد فلفل، نمک و فلفل پاپریکا و آب را اضافه کنید. بعد از ۲ دقیقه که مقدار آب به نصف رسید تاوه را از روی شعله بردارید.[/quote]

 

مواد مورد نیاز:

  • ۳ قاشق غذاخوری کره
  • ۲۳۰گرم قارچ خرد شده
  • ۱عدد پیاز متوسط خرد شده
  • ۲حبه سیر خرد شده
  • ۴۵۰گرم گوشت چرخ کرده
  • ۲قاشق چای خوری پودر فلفل پاپریکا
  • ۴پیمانه آب گوشت
  • ۱و نیم قاشق چای خوری نمک
  • ½ قاشق چای خوری فلفل
  • ۲۳۰گرم نودل
  • ۱قاشق غذاخوری نشاسته
  • ¾ پیمانه ماست یونانی
  • ۱قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
  • ¼ پیمانه آب

 

طرز تهیه:

۲قاشق غذاخوری کره را داخل تاوه آب کنید. قارچ ها را داخل تاوه بریزید و نمک را اضافه و ۵ دقیقه قارچ ها را تفت دهید. سپس قارچ ها را داخل ظرفی بریزید و کنار بگذارید.

۱ قاشق غذاخوری کره باقیمانده را دوباره داخل همان تاوه بریزید و سیر و پیاز را به مدت ۵ دقیقه در حرارت پایین تفت دهید. سپس گوشت را اضافه کرده و ۵ دقیقه تفت بدهید.

بعد از این که گوشت سرخ شد فلفل، نمک و فلفل پاپریکا و آب را اضافه کنید. بعد از ۲ دقیقه که مقدار آب به نصف رسید تاوه را از روی شعله بردارید.

اگر سس غذا به اندازه کافی لعابدار و غلیظ نیست ¼ پیمانه از آن را داخل ظرف دیگری بریزید نشاسته را در آن حل کنید و دوباره به داخل تاوه برگردانید.

وقتی نودل ها کاملا نرم شدند ماست را اضافه کنید و مقداری هم جعفری اضافه کنید.

[ad id='39844']

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *