آموزش طرز تهیه کاپ کیک زنجبیلی

[ad id='39844']

[quote]کیک ها می بایست به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فر بپزند تا طلایی رنگ شوند.[/quote]

  • شکر قهوه ای     – ۱۵۰ گرم
  • تخم مرغ  –  ۳ عدد
  • زنجبیل کاملاً خرد شده – ۱ قاشق چای خوری
  • پودر دارچین    –  نصف قاشق چای خوری
  •  کره ۱۵۰ گرم
  •  آرد ۱۵۰ گرم
  •  شیر  ۱ قاشق غذاخوری
  •  کره  ۲۰۰ گرم
  •  شکر قهوه ای  ۵۰ گرم
  •  شیر  ۳ قاشق غذاخوری
  •  خاک قند  ۲۰۰ گرم
  • پودر دارچین  به مقدار لازم
کاپ کیک زنجبیلی

 

دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم نمایید.
کره و شکر را کاملاً با هم ترکیب نمایید تا پف کنند و به صورت اسفنجی در بیایند.
آرد و دارچین را با هم الک کنید.
به تدریج تخم مرغ ها و آرد و دارچین و زنجبیل را به ترکیب کره اضافه نمایید و بعد از هر بار اضافه کردن، مدتی مواد را هم بزنید.
در آخر شیر را بیفزایید و دوباره ترکیب را هم بزنید.
۱۲ قالب کاپ کیک تهیه کنید و کاغذهای شیرینی را داخل آن ها قرار دهید و خمیر آماده شده را داخل آن ها بریزید.
کیک ها می بایست به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل فر بپزند تا طلایی رنگ شوند.
زمانی کار پخت کاپ کیک ها به پایان می رسد که اگر با انگشتتان به آرامی سطح کیک ها را فشار دهید، دوباره به حالت اول باز گردند. کیک ها را از فر خارج کنید و در مکان مناسبی قرار دهید تا سرد شوند.  
برای کرم زمانی که کاپ کیک ها در حال پخت هستند، ۵۰ گرم کره و شکر قهوه ای را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت کم قرار دهید تا ذوب شوند.
سه قاشق غذاخوری شیر را نیز با آن ها مخلوط کنید و آن قدر به هم بزنید تا به صورت یک سس براق در بیاید. مخلوط را جایی قرار دهید تا در حرارت اتاق سرد شود.
در ظرف دیگری، باقیمانده کره را به هم بزنید تا صاف شود. سپس خاک قند را روی آن الک کنید و مرتب به هم بزنید.
ترکیب کره و شکر قهوه ای را به آن اضافه کنید و کاملاً به هم بزنید تا یکدست شوند. اگر کرم خیلی سفت شده، می توانید مقدار کمی شیر به آن اضافه کنید. کرم می بایست نرم باشد.
کرم آماده شده را روی کیک ها بمالید و یا به وسیله کیسه های مخصوص شیرینی پزی، با دهانه های متفاوت، کرم را روی کاپ کیک ها بریزید. می توانید قبل از سرو مقداری پودر دارچین نیز روی کاپ کیک ها بپاشید.
[ad id='39844']

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *