روش صحیح پخت غذای اسپانیایی پایلا با میگو

[ad id='39844']

[quote]با طرز تهیه غذای اسپانیایی پایلا با میگو خدمت شما عزیزان هستیم با ما همراه باشید[/quote]

 

 مواد لازم برای تهیه پایلا

  • برنج ۶۰۰ گرم
  • مرغ پاک کرده ۱ عدد (در حدود یک کیلو گرم)
  • میگو ۵۰۰ گرم
  • سیر ۳ تا ۴ پره
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری
  • فلفل سبز و قرمز دلمه ۲ تا ۳ عدد
  • روغن مایع ۱۵۰ گرم
  • زعفران سائیده ۱ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل به قدر کافی

طرز تهیه :

۱٫ برنج را یک ساعت قبل از طبخ می شوئیم و آن را با ۵ تا ۶ لیوان آب گرم (مقدار آب بستگی به نوع برنج دارد) و نصف قاشق غذاخوری نمک و ۱۰۰ گرم از روغن مخلوط کرده ، می گذاریم بماند. مرغ را شسته با نصف لیوان آب و ۱ تا ۲ پره سیر ویک عدد پیاز خرد کرده و کمی نمک با حرارت ملایم می پزیم . به حدی که بعد از پختن کمی آب داشته باشد.

۲٫ میگو را تمیز کرده پوستش را می گیریم و پس از شستن در آبکش می ریزیم . فلفل را به مربع های کوچک خرد می کنیم . ۵۰ گرم از روغن را در تابه می ریزیم . ۲ تا ۳ پره سیر را کوبیده ، در روغن می ریزیم و هم می زنیم . فلفل و میگو را با سیر یک تفت می دهیم و نمک و فلفل و زعفران حل شده در آب جوش را با آن مخلوط می کنیم .

۳٫ استخوان های مرغ را می گیریم ، گوشت آن را با قیچی کوچک خرد کرده ، داخل سایر مواد میریزیم . آب مرغ را از صافی رد می کنیم و با رب گوجه فرنگی داخل آب برنج می ریزیم .

۴٫ برنج را روی حرارت ملایم می گذاریم تا آب برنج کمی کشیده شود ، سپس مواد آماده شده مرغ و میگو را لای برنج می گذاریم . مدت ۳۰ دقیقه صبر می کنیم تا برنج دم بکشد . قبل از کشیدن غذا ، تمام مواد را در دیگ مخلوط کرده ، بعد آن را در دیس میریزیم . لازم به ذکر است که به جای رب گوجه فرنگی در پایلا اسپانیایی می توانیم مقدار کمی زردچوبه را در آب برنج بریزیم.

[ad id='39844']

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *