آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا با نان ترتیلا

[ad id='39844']

 

نان ترتیلا ۶ عدد
فلفل دلمه ای قرمز ۵۰۰ گرم
پنیر فتا ۳۰۰ گرم
خامه ۲۵۰ میلی لیتر
زیتون ۱۰۰ گرم
پوره گوجه یا رب گوجه فرنگی ۵۰ گرم
فلفل سبز ۵۰ گرم
نمک ۱ قاشق چایخوری
پودر فلفل ۱ قاشق چایخوری

 

مرحله اول: مواد داخل پیتزا

مقدار کمی روغن داخل تابه بریزید و فلفل دلمه ای ها را کمی تفت بدهید. سپس پوره یا رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید. زیتون ها و فلفل سبزها را خرد کنید و داخل تابه بریزید. نمک، فلفل و خامه را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. سپس اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه مواد روی گاز تفت داده شود.

مرحله دوم: آماده کردن پیتزا

یک عدد نان ترتیلا را کف قالب قرار دهید. سپس چند قاشق از مواد را روی آن بریزید. اکنون کمی از پنیر فتا را روی مواد پیتزا خرد کنید و چند لایه دیگر هم به همین ترتیب که توضیح داده شد درست کنید.

مرحله سوم: پخت پیتزا

قالب را داخل فر قرار دهید و فر را روی دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد همراه با گردش هوا روشن کنید. به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه اجازه دهید پیتزا داخل فر بماند. سپس از داخل فر خارج کنید با چاقو برش های مثلثی بزنید مقداری پونه کوهی یا آویشن روی آن بریزید و تا زمانی که سرد نشده است سرو کنید. نوش جان

[ad id='39844']

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *