بهترین روش پخت آش بیشت واش

[ad id='39844']

 

مواد لازم

  • اسفناج: ۱ کیلوگرم
  • نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
  • گردو (خرد شده): ۱ پیمانه
  • زیره سبز (آسیاب شده): ۱ قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه: ۱.۵ قاشق چای خوری
  • سیب زمینی (خرد شده): ۲ عدد
  • شیر:  ۱.۵ لیتر
  • عدس: ۲ پیمانه

طرز تهیه

۱. عدس را در ظرفی مناسب به همراه وقداری آب و نمک و کمی روغن آبپز کنید تا آب آن تبخیر شده و تنها چند قاشق باقی بماند.در ظرفی جداگانه اسفناج، شیر و سیب‌زمینی را اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید.

۲. وقتی شیر جوش آمد زیر شعله را کم کنید و ۴۵دقیقه زمان دهید تا مواد با هم بپزند.

۳. حالا در ظرفی مناسب کمی روغن داغ کنید و تمام ادویه ها و گردو را با هم تفت دهید تا جایی که عطر آنها کاملا به مشام برسد.سپس عدس را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید و آنها را به غذا اضافه کنید اجازه دهید موادتان با هم چند جوش بخورند تا طعم بگیرند.سپس غذا را برای سرو آماده کنید.

[ad id='39844']

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *