معرفی ترسناک ترین بازیهای موبایل

[ad id='39844']

[quote]در این مطلب با معرفی بهترین بازیهای ترسناک مخصوص تلفن های هوشمند خدمت شما عزیزان هستیم با ما همراه باشید[/quote]

 

Reporter

جواب خوبی بود به کسانی که اعتقاد داشتند بازی های «ترسناک» جایگاه چندانی بین عناوین تلفن های هوشمند نداشته و تنها با خلاقیت می توانید دارندگان اسمارت فون ها را بترسانید. ساخته استودیوی AGaming+ شاید یکی از کلیشه ای ترین ساخته های موبایل باشد ولی نکته اینجاست که توسعه دهنده به کمک یک ویژگی نه تنها توانست به عنوانش جذابیت ببخشد بلکه آن را به یکی از بهترین های ۲۰۱۷ تبدیل کرد.

حالا این المان چیست؟ موسیقی های عجیب، ترس های ناگهانی، محیط های تاریک و شخصیت هایی با طراحی متفاوت؛ این ها نوآورانه نیستند اما وقتی که پای تلفن های هوشمند و یک گرافیک خوب به میان می آید قضیه عوض خواهد گشت. تا حالا هیچ عنوانی از سبک Pure Horror و با کیفیت Reporter روی اسمارت فون ها عرضه نشده است. بنابراین به واسطه همین مسئله، شما مطمئنا از ساخته AGaming+ لذت می برید.

 

Dark Echo

اگر بخواهیم لیستی از «بهترین بازی های موبایلی که پیش از مرگ باید انجام شوند» را تهیه کنیم، مطمئنا Dark Echo جایگاه خوبی بین این عناوین خواهد داشت. ساخته استودیوی RAC7 نه فقط یک بازی سرگرم کننده، بلکه عنوانی است که از دیدگاه خلاقیت به راحتی می توانیم آن را در کنار بزرگان اپلیکیشن های تلفن های هوشمند همانند Monument Valley قرار دهیم.

Dark Echo برای ترساندن بازیکن ها، جای استفاده از صحنه های تکان دهنده یا شخصیت های عجیب تنها به یک المان جالب روی آورده است؛ صدا. ساخته RAC7 بازیکن را در محیطی تاریک گذاشته و حالا او باید با استفاده از انعکاسِ خطوطِ صدایِ پایش، راه را پیدا کند. با وجود اینکه تمام بازی های لیست جذاب هستند ولی اگر می خواهید تنها یک بازی دانلود کنید پیشنهاد ما Dark Echo و تجربه آن با هدفون است

 

SIM – Sara is Missing

می دانید فلسفه دوربین اول شخص چیست؟ این که مخاطب خودش را جای کاراکتر بگذارد و یک ارتباط تنگاتنگ بین این دو به وجود بیاید. استودیوی Monsoonlab برای SIM – Sara is Missing پا را فراتر گذاشت و با استفاده از المان های سبک Text Based توانست یکی از روانشناسانه ترین تجربه های ممکن روی تلفن های هوشمند را به ارمغان بیاورد. SIM داستان شخصیتی با نام سارا را روایت می کند که گم شده و تلفنش اتفاقی به دستان شما افتاده است.

حالا باید با گشتن در بخش های مختلف موبایل همانند گالری یا پیامک ها و البته کمک گرفتن از دستیار شخصی دیوایسی که پیدا کردید، به سرنوشت عجیب سارا پی ببرید. شاید به واسطه مکانیزم های SIM – Sara is Missing و وجود دیالوگ های فراوان تجربه بازی برای کسانی که زبان خوبی ندارند سخت باشد اما بین تمام بازی های لیست، تاثیری که ساخته Monsoonlab روی مخاطب می گذارد [به خاطر همان المان های روانشناسانه که گفتیم] بیش از بقیه است

 

Five Nights at Freddy’s: Sister Location

یکی از محبوب ترین و البته کلیشه ای ترین بخش های فیلم ها یا بازی های ترسناک را باید سکانس های Jump Scare بنامیم. لحظه ای را می گوییم که بدون داشتن آمادگی قبلی، صحنه ای به مخاطبین نشان داده شده و آن ها «ترس ناگهانی» را تجربه می کنند. شاید این ویژگی حالا تازگی گذشته خودش را نداشته باشد اما همچنان هستند توسعه دهندگانی که با استفاده درست از Jump Scare ها ترس را تا مغز استخوان بازیکن ها می فرستند.

مجموعه Five Nights at Freddy’s را می توانیم یکی از همین بازی ها بنامیم. عنوانی که به شما نقش یک نگهبان فروشگاه را داده و باید مراقب عروسک هایی که شب ها کنترلشان را از دست می دهند باشید. Sister Location هم که آن را می توانیم آخرین قسمت از Five Nights at Freddy’s بنامیم، همینگونه است؛ با این تفاوت که اکنون نه تنها باید جلوی حمله عروسک ها را بگیرید، بلکه به اتاق های مختلف رفته و کارهایی هم انجام می دهید.

[ad id='39844']

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *