طرز تهیه پلو تره فرنگی

[ad id='39844']

 

 

مواد لازم:

  • تره فرنگی: ۵ ساقه (بزرگ)
  • برنج: ۴ پیمانه
  • مرغ: ۲ قطعه
  • هویج: ۱ عدد
  • روغن زیتون و نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

۱٫ ابتدا تره فرنگی ها را پاک کنید و با قسمت سبز آن، برشهای حلقه ای یک سانتی متری میزنید و آنها را در روغن سرخ میکنید.

۲٫ زمانیکه ساقه تره فرنگی تفت داده شده و نرم شد فلفل و نمک را افزوده و در ظرف دیگری با رنده درشت هویج را رنده کرده و نمک و فلفل را به آن می افزاییم و با کره یا روغن آنرا تفت میدهیم.

۳٫ مرغ را تکه تکه کرده و به همراه کمی زعفران و هویج آنرا تفت میدهیم.

۴٫ در یک قابلمه جدا، برنج را در آب جوش میریزیم و پیش از له شدن آنرا آبکش کرده و به سه قسمت تقسیم میکنیم و مقداری از آنرا با زعفران ترکیب میکنیم، بخش دیگر آن بصورت سفید باقی میماند و قسمت سوم هم با تره فرنگی های سرخ شده مخلوط میشود.

۵٫ هر کدام از این سه قسمت را در سه قابلمه جداگانه دم میکنیم. پس از دم کشیدن برنج آنرا قالب میزنیم. به اینصورت که یک ظرف گود مانند کاسه را بصورت وارنه در ظرف قرار میدهیم. در ابتدا برنج زعفرانی را در ظرف میریزیم و با پشت قاشق آنرا فشار میدهیم. پس از آن برنج سفید را روی آن میریزیم و مجددا با پشت قاشق آنرا فشرده میکنیم. سپس پلویی که با تره فرنگی مخلوط شده بود را اضافه میکنیم. آنرا هم به همان صورت فشرده میکنیم. در نهایت برنج را در یک ظرف مخصوص سرو غذا برمیگردانیم. در قسمت خالی ای که توسط کاسه وارونه در وسط برنج ایجاد شده مرغ ها را میچینیم.

[ad id='39844']

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *