رزومه کاری هروه رنارد سرمربی جدید تیم ملی ایران

[ad id='39844']

[quote]رزومه سوابق مربی گری هروه رنارد سرمربی جدید تیم ملی ایران . با سیمرغ پلاس همراه باشید[/quote]

 

اوایل سال ۲۰۰۸ میلادی بود که سران فدراسیون زامبیا برای هدایت تیم ملی این کشور پای مردی ۴۰ ساله نه‌چندان سرشناس را به این کشور باز کردند؛ کسی که در کمتر از یک دهه به چهره‌ای سرشناس در آفریقا تبدیل شد. در آن برهه زامبیا با هروه رنارد که به تازگی وارد عرصه مربی‌گری شده بود به خاطر حضور در کنار کلود لروی به عنوان دستیار در کادر فنی تیم ملی غنا وارد مذاکره شد و پیشنهاد قراردادی دوساله به او داد. رنارد در این مقطع از همکاری خود با زامبیا موفق شد این کشور را برای اولین بار به مرحله نهایی جام ملت‌های آفریقا برساند اما هنوز دو ماه از قرارداد باقی ‌مانده بود که طرفین به همکاری خود پایان دادند تا رنارد راهی آنگولا شود، غافل از اینکه این همکاری تنها چند ماه دوام می‌آورد چون این مربی اکتبر ۲۰۱۰ جای خود را به آمارال داد.

بعد از تجربه مربی‌گری در باشگاه‌های الجزایر این بار هم هروه رنارد به عنوان سرمربی زامبیا به این کشور بازگشت تا به اولین افتخار بزرگ دوران مربی‌گری برسد؛ جایی که شاگردان او جام ملت‌های آفریقا ۲۰۱۲ را در کمال تعجب همگان بالای سر بردند. با وجود اینکه هروه به چهره‌ای افسانه‌ای در زامبیا تبدیل شده بود اما به رغم تمایل وزیر ورزش این کشور برای تمدید قرارداد مرد فرانسوی با زامبیا قطع همکاری کرد چون قهرمان آفریقا از مرحله مقدماتی جام جهانی‌ ۲۰۱۴ حذف شد و سران این کشور اجازه ورود تیم ملی زامبیا به جام کنفدراسیون‌ها را ندادند.


اکتبر ۲۰۱۳ هروه رنارد در اولین تجربه مربی‌گری در لاشامپیونه به فرانسه بازگشت تا هدایت سوشو را برعهده بگیرد اما این همکاری دوام زیادی نداشت چون رنارد بعد از جنجال و درگیری‌هایی که در لیگ فرانسه داشت، با محرومیت طولانی از سوی فدراسیون فوتبال این کشور مواجه شد تا سران باشگاه سوشو قید همکاری با او را بزنند. همان مقطع اولین تمایل مراکشی‌ها برای همکاری با او ابراز شد اما مذاکرات به سرانجام نرسید تا این مربی چند ماهی خانه‌نشین شود.

ژوئن ۲۰۱۴ فدراسیون فوتبال ساحل عاج به سراغ مربی فرانسوی رفت و با او قرارداد بست؛ همکاری‌ای که منجر به فتح دومین جام قهرمانی ملت‌های آفریقا، این بار با فیل‌های سرشناس شد تا هروه رنارد نام خود را به عنوان تنها مربی خارجی در کتاب گینس ثبت کند که موفق شده با دو کشور متفاوت جام‌های قهرمانی ملت‌های آفریقا را بالای سر ببرد. جام ملت‌های آفریقا ۲۰۱۵ برای رنارد و شاگردانش در ساحل عاج رؤیایی بود چون در کنار قهرمانی آفریقا «فیل‌های نارنجی» تمامی رکوردهای ممکن در قاره آفریقا را دستخوش تغییر کردند تا این تیم نام و رکوردهایش در تاریخ جاودانه شود. موفقیتی که این بار مراکشی‌ها را مجاب کرد تا با پیشنهاد قراردادی با دو برابر دستمزد ساحل عاج این مرد فرانسوی را مسافر کازابلانکا کنند.

[ad id='39844']

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *