احتمال حمله آمریکا به ایران در سال ۲۰۲۱

[ad id='39844']

[quote]تحرکات مشبوه نیروهای نظامی آمریکایی در منطقه از یک طرف و جابجایی های برخی مقامات امنیتی و نظامی آمریکا از طرف دیگر این روزها همه را بر آن داشته که باور کنند احتمال وقوع یک عملیات نظامی آمریکایی بر علیه ایران بسیار محتمل می باشد.[/quote]

چند دلیل وجود دارد که بسیاری از شدت گرفتن احتمال حمله آمریکا بر علیه ایران صحبت می کنند.

مقاومت آقای ترامپ با نتیجه انتخابات می تواند موجب آن گردد که درون آمریکا درگیری بوجود آید و حتی اگر نیروهای امنیتی بخواهند وی را مجبور به تمکین به قانون وبه زور از کاخ سفید خارج کنند طرفداران مسلح او ورود کنند و کار به درگیری بکشد، به همین دلیل هم آقای ترامپ مسئولین امنیتی آمریکا که ممکن بود با اصرار او بر حکومت مخالفت کنند را بر کنار کرده و افرادی را جای آنها قرار داده که بدون چون و چرا مطیع او باشند.

وی همچنین نیاز دارد حمایت لابی های صهیونیستی در آمریکا را به دست آورد تا از طریق آنها هم در کنگره تفرقه ایجاد کند و هم اینکه از نفوذ آنها در سیستم قضایی آمریکا بهره ببرد و طبیعتا در این راستا نیاز دارد اسرائیل از او پشتیبانی کند.

طبق برخی تویت های مخالفین دولت عربستان سعودی هم سعودی ها به ترامپ وعده داده اند تا هر چه قدر پول برای تجدید شمارش آرا و یا پیشبرد شکایت های خود در دادگاه ها نیاز داشته باشد تامین کنند.

که البته این دو مورد در صورت اثبات دخالت مستقیم در امور داخلی ایالات متحده به حساب می آید و قطعا مقامات آمریکایی باید به این مسایل توجه ویژه داشته باشند.

البته هم صهیونیست ها و هم عرب های حوزه خلیج فارس بدون طمع هزینه ای را انجام نمی دهند واز روز اولی که ترامپ به کاخ سفید رسید اسرائیلی ها و این اعراب تلاش کردند تا وی را مجاب کنند به ایران حمله کند اما ترامپ به بهانه های مختلف از انجام چنین کاری خودداری می کرد.

حال ظاهرا بقای وی گروی انجام این حمله شده و آنها در قبال دخالت وتغییر نتیجه انتخابات آمریکا از وی خواسته اند خون سربازان آمریکایی با بریزد.

البته معلوم نیست که در صورت انجام این حمله و یا عملیات آنها موفق شوند کاری کنند که ترامپ سر کار بماند یا نه ولی خوب ظاهرا سنگ آخر آنها همین است که تلاش می کنند بزنند تا مبادا بایدن سر کار بیاید و اگر هم بایدن سر کار بیاید در شرایطی قرار بگیرد که بسیار پیچیده می باشد و نمی تواند به راحتی از آن خارج شود.

عملا در صورتی که ترامپ دستور حمله به ایران و یا انجام عملیات نظامی را صادر کند قطعا آمریکایی ها با واکنش ایرانی ها مواجه خواهند شد و به احتمال زیاد تعداد زیادی سرباز آمریکایی کشته خواهند شد و آنوقت دیگر رییس جمهوری بعدی نمی تواند بیاید و به این راحتی ها از شر اتفاق رخ داده خلاص شود.

اگر هم جنگی شعله ور شود طبیعتا خروج رئیس جمهوری بعدی از این جنگ طولانی خواهد شد.

این عملیات ممکن است مستقیم بر علیه ایران نباشد بلکه بر علیه همپیمانان ایران در منطقه مخصوصا در عراق باشد و با توجه به اینکه آقای مصطفی الکاظمی همسو با آنها است احتمال دارد به بهانه ای درگیری ای با آنها ایجاد کنند و سپس آقای الکاظمی اعلام کند که متقاضی کمک آمریکایی ها است و آمریکایی ها ورود کنند.

در آن وقت اگر ایران کنار بنشیند قطعا متحدین آن در عراق قلع و قمع خواهند شد و اگر ورود کند جنگ جدیدی رخ خواهد داد.

در صورتی که جنگی در منطقه رخ دهد همه توجه ها به این جنگ منعطف خواهد شد و بالطبع توجه کمتری به اتفاقات درونی آمریکا خواهد شد و زمینه انجام بازی دوم ترامپ یعنی تغییر نتیجه انتخابات فراهم خواهد گشت و اگر هم درون آمریکا اتفاقی رخ دهد ایشان می تواند با توجه به اینکه کشور در جنگ است و درون آمریکا آشوب است حکومت نظامی اعلام کند و همه جریان های سیاسی را تا اطلاع ثانوی و زمانی که وفق مراد او است تعلیق کند و برای بقای خود در قدرت زمان بخرد.

با توجه به این شرایط باید گفت تا ژانویه ۲۰۲۱ شرایط منطقه خاورمیانه بسیار خطرناک است و نباید هیچ سناریویی را از ذهن دور دانست چون ترامپ حتی به قیمت کشته شدن همه سربازهای آمریکایی حاضر است هر کاری که می شود انجام دهد تا فقط در قدرت باقی بماند.

 

 شبکه فاکس نیوز روز چهارشنبه اطلاع داد که سازمان اطلاعات آمریکا حمله احتمالی ایران به نیروهای آمریکایی را به این خاطر پیش بینی  می کند که تقریبا یک سال پیش فرمانده نیروهای ویژه سپاه القدس سردار سلیمانی در حمله پهپاد آمریکایی کشته شد.

به گفته ی این منبع پنتاگون اطلاعاتی دارد مبنی بر اینکه ایران می خواهد به خاطر این قتل انتقام بگیرد. این کارمند نیروی نظامی آمریکا خاطر نشان کرد که شواهدی وجود دارد از جمله آماده سازی حمله در عراق که برای اجرای آن به کمک ایران نیازمند است. این منبع تاکید کرد که فعلا اطلاعات روشن و واضحی در این مورد وجود ندارد اینکه «برنامه ریزی در شرایط وضعیت پیش بینی نشده و اضطراری است» یا «آمادگی بدون واسطه برای حمله»

در این گزارش آمده است که سازمان اطلاعات آمریکا امکان حمله ایران به نیروهای آمریکایی یا متحدین واشنگتن در کشورهای دیگر را هم بعید نمی داند. این منبع تاکید کرد که عراق نگرانی بیشتری را بر می انگیزد.

به گزارش شبکه فاکس نیوز به خاطر همین نگرانی طرف آمریکایی بمب افکن های بی ۵۲ استراتژیکی را به خاور میانه ارسال کرده است که در این خصوص روز چهارشنبه اطلاع داده شد. منطقه عملیاتی آنها بیش از همه خاور میانه و آسیای مرکزی خواهد بود.

[quote]محمدجواد ظریف، وزیر خارجه ایران به تحرکات نظامی آمریکا در منطقه خلیج فارس واکنش نشان داد.[/quote]

ظریف در پیامی توییتری نوشت:

به جای مبارزه با کرونا در آمریکا، دونالد ترامپ و همراهانش میلیاردها دلار را برای به پرواز درآوردن (بمب‌افکن‌های) بی۵۲ و اعزام ناوگروه به منطقه ما به باد می‌دهند. اطلاعات به دست آمده از عراق حاکی از توطئه‌ای برای ساخته و پرداخته کردن بهانه‌ای برای جنگ است. وی در ادامه تاکید کرد: ایران به دنبال جنگ نیست اما آشکارا و بی‌درنگ از مردم، امنیت و منافع حیاتی خود دفاع خواهد کرد.

 

«سعید خطیب زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه نیز روز دوشنبه در نشست هفتگی با خبرنگاران درباره تحرکات آمریکا در منطقه گفت: ما به طور روشن گفته‌ و هشدار داده‌ایم مسئولیت هرگونه توطئه چینی با آمریکاست. برخی شیطنت‌ها را شنیده‌ایم به آمریکا و دوستان در منطقه پیام داده‌ایم که آمریکا در روزهای پایانی حیات خود در کاخ سفید دست به ماجراجویی‌ جدیدی نزند. به دنبال تنش در منطقه نبوده و نیستیم. درباره دفاع از کشور ذره‌ای تردید نداریم، همه امتحان کرده‌اند و پاسخ‌های ما را دیدند. امیدواریم عقلایی که در واشنگتن هستند تنش زدایی کنند.

وی همچنین در خصوص حرکت زیردریایی اتمی آمریکا به خلیج فارس گفت: ما به دنبال تنش نیستیم ولی مسئولیت هرگونه تنش آفرینی و ماجراجویی به عهده آمریکاست و می‌دانند جمهوری اسلامی ایران درباره امنیت و منافع ملی خود با کسی شوخی ندارد و امیدواریم عقل بر ماجراجویی نزد برخی از جنگ طلبان بچربد.

خطیب زاده در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا پیش بینی می‌کنید دولت ترامپ در روزهای باقیمانده اقدام نظامی را علیه ایران صورت دهد؟ اظهار داشت: پیش بینی نه کار سیاستمداران است، نه دیپلمات‌ها و حتی کار محققان هم نیست. ما به عنوان یک دولت برای هر سناریویی آمادگی داریم و به همه سناریوها فکر می‌کنیم و برای هر سناریویی پاسخ لازم خود را آماده داریم. امیدواریم در این روزهای آخر خروج از کاخ سفید از هر تنش زایی دست بردارند.

«علی شمخانی» دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران نیز عصر روز دوشنبه هشتم دی ماه در واکنش به افزایش تحرک ارتش آمریکا در منطقه در توئیترش نوشت: افزایش تحرک ارتش آمریکا در منطقه، نمایشی پدافندی و ناشی از ترس، به دلیل شرارت‌های گذشته است. این اقدامات، آنتروپی ناامنی را بالا برده و موجب سوء تفاهم‌های زیان بار می‌‌شود. امنیت در منطقه تنها با خروج عوامل خارجی ضد ثبات محقق می‌شود.

[ad id='39844']

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *