نقد برسی سریال ابرقهرمانی پسران (The Boys)

[ad id='39844']

[quote]پسرها یک سریال شبکهٔ نمایش خانگی با ژانر ابرقهرمانی است که براساس یک کتاب داستان مصور با همین نام توسط گارت انیس و داریک رابرتسون ساخته شده‌است. این سریال توسط اریک کریپکه برای آمازون ساخته شده‌است، موضوع این سریال در خصوص گروهی است که سعی می‌کنند در برابر ابرقهرمانان فاسدی که از قدرت‌های ابرقهرمانیشان سوءاستفاده می‌کنند ایستادگی کنند. این سریال در ۲۶ ژوئیه ۲۰۱۹ به عرضه درآمد. [/quote]

 

 

داستان سریال پسران در دنیایی اتفاق می افته که ابرقهرمان ها وجه تاریک از شهرت خودشون رو در آغوش می گیرن و به سمت فساد کشیده می شن. این وسط، یه گروه که برای پلیس سیا کار می کنن، موظف می شون تا به هر قیمتی که شده، ابرقهرمان های فاسد رو نابود کنن…

 

 

خلاصه داستان:
این سریال در دنیایی اتفاق می افتد که ابرقهرمان ها به سمت فساد کشیده شده اند و در یک سازمان به نام وات جمع شده و در حال سوء استفاده از قدرت خود هستند. در این میان گروهی که به ماهیت ابرقهرمان ها پی برده اند در صدد از بین بردن قدرت و نفوذ ابرقهرمان ها و شرکت وات هستند…

 

 

اریک کریپکه، مغز متفکر و خالق سریال سوپرنچرال به همراه ست روگن، بازیگر مطرح سینما در سبک کمدی با کمک یکدیگر یک سریال ناب را کارگردانی کرده‌اند که در زمره بهترین‌های تلویزیونی سال ۲۰۱۹ میلادی قرار می‌گیرد. سریال The Boys با اقتباس از کامیکی به همین نام در  قالب هشت قسمت ساخته شده و در همان اواسط کار، به قدری از آن استقبال شد که آمازون سریال پسران را رسما برای فصل دوم نیز تمدید کرد. جالب است بدانید که کامیک پسران، نه متعلق است به دی‌سی و نه مارول. بلکه دنیا و شخصیت‌های آن به شرکت «داینامیت انترتینمنت» تعلق دارد که احتمالا این شرکت را با عناوینی مثل «روبوکاپ» و «ترمیناتور» می‌شناسید.

 

 

در سریال پسران داستان حول محور ابرقهرمان‌های ایالات متحده می‌چرخد. قهرمان‌هایی که رفتارشان در چارچوب اخلاقی قرار نمی‌گیرد و از لحاظ اخلاقی با سایر قهرمان‌های دنیای کامیک دی‌سی و مارول قابل مقایسه نیستند. با این حال قهرمان‌های داستان در دنیای قصه از دید مردم، قهرمان به نظر می‌رسند و نقابی که روی صورت ابرقهرمان‌ها قرار دارد، مورد تایید عموم است.

 

 

شخصیت‌های قصه شاید از لحاظ ظاهری و جسمانی به کاراکترهای نام‌آشنای کامیک‌های مشهور شباهت داشته باشند اما از لحاظ اخلاقی، فرسنگ‌ها با سطح انتظاراتتان فاصله دارند. برای نمونه «هوملندر»، از آن مدل موهای همیشه مرتبش گرفته تا لباس خاصی که بر تن دارد، به کاپیتان آمریکا، قهرمان دنیای مارول شباهت بسیار زیادی دارد. با این تفاوت که از چشمانش لیزر در می‌آید و بدنش نسبت به هر گونه اشیای برنده و تیز مثل گلوله مقاوم است.

 

 

بویز ایده ی خلاف داستان های ناشران گردن کلفتی چون دیزنی ، مارول و دی سی دارد . به دنبال شلوغ کاری و قهرمان پروری و اسطوره سازی هم نیست اما حالا چرا باید چنین سریالی یا چنین داستانی را تماشا کنیم وقتی قرار نیست خبری از قهرمانی تنها که روزهای سختی پشت سر گذاشته و حالا به این نتیجه رسیده که باید همه چیز را وقف مردم کند ؟ یعنی کلیشه در کلیشه ! موضوع فقط کلیشه ای بودن چنین داستانی نیست . بویز چیزی بیشتر از یک سریال تلوزیونی سرگرم کننده با ایده ای ناب به شما ارائه می دهد؛ مفاهیمی مثل قهرمان ، شرور ، درست ، غلط در دنیای امروز فقط برای فریب دادن شما استفاده میشود . شما دوستی پیدا میکنید ،

 

 

او به شما خیانت میکند و شما دشمن او میشوید ! به نظر ایده ی نابی برای یک داستان آبکی سینمای هند می آید اما همه ما امروز میدانیم هیچ اندیشه و نگاهی ازلی و ابدی وجود ندارد ؛ امروز در تحقیقاتتان راجع بهداشت جهانی به این نتیجه میرسید که در قرن ۲۱ چالشی مثل طاعون سیاه وجود نخواهد داشت و این موضوع را با دلیل و مدارک ثابت میکنید اما فردای همان روز بیماری کوید ۱۹ به شما میفهماند که اشتباه کرده اید .

 

 

اما آیا واقعاً اشتباه کرده اید؟ در دنیای منطق انتقادی ذهن انسان امروزی اینکه یک چیز درست یا غلط است معنا ندارد ؛ همه چیزهایی که راجع آنها نتیجه گیری میکنید حاصل مجموعه ای از اتفاقات واحتمالات است که شما و موضوعی را که راجع آن فکر میکنید در موقعیتی که حالا هستید قرار داده

 

 

 

 

[ad id='39844']

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *