پیمان قاسم خانی برای بار دوم ازدواج کرد

[ad id='39844']

[quote]مهراب قاسمخانی با انتشار این استوری، ازدواج برادرش و ورود عروس جدید را به خانواده قاسمخانی، تبریک گفت.[/quote]

 

میترا ابراهیمی، همسر پیمان قاسمخانی لیسانس مدیریت جهانگردی و ارشد روانشناسی بالینی دارد. ابراهیمی به عنوان روانشناس بالینی کودک و نوجوان فعالیت دارد، اما در چندین دوره‌ی هنری از جمله فیلمنامه نویسی، فیلمسازی، تصویربرداری و تدوین شرکت داشته و تجربه‌ی ساخت یک فیلم مستند را هم دارد.

 

 

یک کاربر فضای مجازی در توییترش نوشت: پیمان قاسم‌خانی ۵۴ ساله با یکی از خودش ۲۲ سال کوچکتر ازدواج کرد. دو تاسوال تو ذهنمه. ۱. این دختر معیار ازدواجش با کسی اینهمه بزرگتر چی میتونسته باشه جز سر زبونا افتادن و برعکس برای شوهرش هم؟ ۲. اگر همین ازدواج توسط یک شخص معروف مخالف تفکر این جماعت رخ میداد چند نامه اعتراضی مینوشتن؟

 ابراهیمی به عنوان روانشناس بالینی کودک و نوجوان فعالیت دارد، اما در چندین دوره‌ی هنری از جمله فیلمنامه نویسی، فیلمسازی، تصویربرداری و تدوین شرکت داشته و تجربه‌ی ساخت یک فیلم مستند را هم دارد.

در پاییز ۹۸ فیلم مستندی از میترا ابراهیمی به نام «کامی» در جشنواره سینما حقیقت اکران شد که تهیه کنندگی و سرمایه گزاری آن را پیمان قاسم خانی برعهده داشت و موسیقی کار هم اثر پریا قاسم خانی بود. در این فیلم به زندگی کامیار شاپور، فرزند فروغ فرخزاد و پرویز شاپور پرداخته شده.

میترا ابراهیمی در مصاحبه‌ی خود گفته از بچگی به فروغ علاقه داشته و وقتی موفق به دیدار با کامیار شاپور شده بود، با آنکه خود مایل به ساخت این مستند نبود، اما نظر شاپور آن بود که این فیلم را فقط خود ابراهیمی می‌تواند بسازد و به این ترتیب بود که میترا ابراهیمی فیلمساز شد

ابراهیمی در این مصاحبه می‌گوید که شغل اصلی او در واقع روانشناسی است، اما همیشه به ادبیات علاقه داشته و حتی در کلاس‌های فیلمنامه نویسی هم شرکت کرده بود، اما تا پیش از مستند «کامی» تجربه‌ای در زمینه‌ی فیلمسازی نداشت. به گفته‌ی ابراهیمی او در مدت ساخت فیلم، کماکان به شرکت در کلاس هایش ادامه می‌داد و سعی می‌کرد از آموخته هایش در ساخت اثر خود استفاده کند

اما آنطور که از صحبت‌های ابراهیمی برمی آید این آخرین تجربه‌ی او در زمینه‌ی فیلمسازی نخواهد بود. او در مصاحبه‌ی خود در اینباره می‌گوید: «همین حالا که فکر می‌کنم با توجه به فضای کاری ام که پر از سوژه است باید کار جدیدی را شروع کنم اولین چیزی که به ذهنم می‌رسد این است که حالا چه کسی از من زمان فیلمسازی حمایت خواهد کرد، با این حال فکر می‌کنم که دوباره به سراغ فیلمسازی خواهم آمد، زیرا این عشق به تازگی در من شعله ور شده است و دوست دارم آن را ادامه بدهم.»

پس از اکران در جشنواره سینما حقیقت، مستند «کامی» به بخش مسابقه مستند جشنواره فیلم فجر سال گذشته هم راه یافت، اما به دنبال وقایع آبان ماه سال ۹۸ و تصمیم عده‌ای از هنرمندان مبنی بر ابراز اعتراض خود با انصراف از جشنواره فجر، سازندگان فیلم مستند «کامی» هم خبر از انصراف خود از شرکت در جشنواره فیلم فجر دادند.

میترا ابراهیمی با اعلام انصراف از حضور در جشنواره فیلم فجر نوشت:

«پیش از این با افتخار گفتم که فیلم را در جشنواره فجر اکران خواهم کرد، چون کامی برای این مردم است، چون نمی‌خواهم با پز‌های روشنفکری ببرمش آن طرف و جایی اکرانش بکنم که درکش نمی‌کنند، اما حالا برایم هیچ افتخاری نیست. حالا پنج سال تلاشم را کوچک می‌بینم در مقابل داغی که بر دل مردم ایرانه! کامی هم به نوعی قربانی شد، اما اکرانش بماند به زمانی بهتر با دلی خوش تر. این کمترین کاری بود که از دست من برمی آمد. با عذرخواهی از عوامل فیلم که بسیار زحمت کشیدند. اینکه اولین فیلم ات به اکران مهمترین جشنواره کشورت برسد شاید آرزو باشد، اما انسان سوگوار آرزویی ندارد.»

[ad id='39844']

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *