«کاناپه» هم به دلیل مساله حجاب اساساً امکان اکران ندارد و پرونده نمایش آن منتفی است. این مساله به آقای عیاری هم اعلام شده است.
ابراهیم داروغه زاده، معاون ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی در مصاحبهای با خبرگزاری مهر با اعلام اینکه اکران فیلم سینمایی «خانهی پدری»، ساختهی ابراهیم داروغه زاده منوط بر شرایط اعلام شده است، درباره وضعیت اکران فیلم «کاناپه» نیز صحبتهایی کرد. داروغه زاده درباره اکران فیلم کاناپه چنین گفت:
«کاناپه» هم به دلیل مساله حجاب اساساً امکان اکران ندارد و پرونده نمایش آن منتفی است. این مساله به آقای عیاری هم اعلام شده است.
فیلم سینمایی «کاناپه» درباره دو خانواده است که دچار اختلافاتی میشوند. فیلم «کاناپه» با بازی بازیگرانی چون فرهاد آییش، فرگل فربخش، ابوالفضل پورعرب، فریبا کامران، بیتا بیگی و بابک حمیدیان ساخته شده است. کیانوش عیاری اکنون در حال ساخت سریال «۸۷ متر» برای تلویزیون است. کیانوش عیاری اولین فیلم سینمایی خود را در سال ۱۳۵۸ با نام «تازه نفسها» ساخت. او پس از آن فیلمهای «شبح کژدم»، «آنسوی آتش»، «شاخ گاو» و «بیدار شو آرزو» را ساخته است.