برترین فیلم های کارنامه کاری اما واتسون

[ad id='39844']

.دایره

تریلر علمی تخیلی دایره، بر اساس رمانی به نویسندگی «دیو اگرز» ساخته شده و درون‌مایه‌اش مبتنی بر سرقت سایبری و خطرات بیشتری است که در آینده‌ای نزدیک، حریم شخصی را از سوی تکنولوژی و شبکه‌های اجتماعی تهدید خواهد کرد. دایره (سیرکل) در فیلم نام یک شرکت قدرتمند تکنولوژی معرفی می‌شود که ظاهرا با هدف خدمت به بشریت، اطلاعات فردی را جمع‌آوری و پردازش می‌کند. می (اما واتسون) دختر جوان و باهوشی است که در آزمون استخدامی این غول فناوری اطلاعات، پذیرفته شده و به شغل رویایی‌اش دست می‌یابد؛ امّا با قبول پیشنهاد مدیر شرکت (تام هنکس) مبنی بر اشتراک ویدئویی تمام لحظه‌های زندگی‌اش با مردم، متوجه عواقب جریان آزاد اطلاعات شخصی می‌‍شود. با وجود محتوایی که می‌توانست از کلیشه خارج شود، فیلم در پرداخت شخصیت و داستان، آن طور که باید و شاید خوب عمل نکرد و موفقیت نسبی‌اش در گیشه را هم به سبب حضور دو بازیگر نام‌آشنایش از دست نداد. با این وجود، واتسون توانست بازی قابل قبولی از خود ارائه داده و برنده جایزه منتخب نوجوانان شود.

۹. حلقه جواهر

نام فیلم برگرفته از نام گروهی نوجوان است که در فاصله سال‌های ۲۰۰۹ – ۲۰۰۸  پنهانی وارد خانه سلبریتی‌ها شده و علاوه بر خوشگذرانی، دست به سرقت می‌زدند. داستان واقعی این پنج نفر، ماجرای درام  جنایی «سوفیا کاپولا» را رقم زد. اثری که نامزد دریافت جایزه بهترین فیلم بخش نوعی نگاه جشنواره کن معرفی شد. اگرچه فیلم در ارائه و شخصیت‌پردازی چندان موفق نبود، کاپولا توانست در گرفتن بازی، نسبتا خوب عمل کند؛ اما با وجود پتانسیل بالای طرح، نگاه فیلم بر مادی‌گرایی افرادی سطحی و مصرف‌گرا و نوجوانانی که به تبع سنشان، چشم‌انداز درستی به مسائل ندارند، متاسفانه در همان سطح باقی ماند. اِما واتسون هم به عنوان یکی از پنج سارق نوجوان فیلم، با تکیه بر تجارب قبلی‌اش بازی نسبتا قابل قبولی داشت و موفق شد نامزدی بهترین بازیگر زن جوایز ژوپیتر را کسب کند.

۸.نوح 

پرفروش‌ترین فیلم آرونوفسکی، اکشن درامایی ماجراجویانه از زندگی نوح پیامبر برپایه کتب عهد عتیق است. فیلم پرحاشیه‌ای که بر خلاف نقد‌های مثبتی که خصوصا در ارتباط با بازی‌های خوبش دریافت کرد، روایت داستانی‌اش خوشایند جامعه مذهبی و بخصوص مسلمانان واقع نشد. فیلمنامه‌ی آرونوفسکی درواقع برداشتی شخصی از ماجرای کشتی نوح را ارائه داده، برداشتی که روایت یک معجزه را در قالبی اکشن حماسی به تصویر می‌کشد. در نگاه فیلم، انسان‌ها عاملان تباهی زمین‌اند و خدا با نابودیشان، قصد پاکسازی این خاک را دارد. حضور اما واتسون جوان، در این اثر بزرگ سینمایی به عنوان دخترخوانده نوح نبی، و تجربه همکاری با تعدادی از بزرگان این حوزه، قطعا از اتفاقات درخشان کارنامه اوست. اتفاقی که نوح را در فهرست بهترین فیلم‌ های اما واتسون قرار داد و نامزدی بهترین بازیگر جوایز منتخب نوجوانان را در کارنامه‌اش به ثبت رساند.

۷.افسانه دسپرو 

انیمیشن کمدی ماجراجویی زیبا و رنگارنگ افسانه دسپرو، که بر اساس رمان چهار جلدی «کیت دی‌کامیلو» ساخته شده، قصه موشها و آدمهاست. دسپرو موش خانگی جسور و شجاعی با گوشهای بزرگ است. موشی که به جای جویدن کتابها بر خلاف سایر همنوعانش، آنها را مطالعه کرده و داستانش را برای پرنسس قصه تعریف می‌کند. جسارت دسپرو که بر خلاف قوانین جامعه موشهاست، باعث تبعیدش به شهر موشهای صحرایی می‌شود؛ جاییکه ماجراهای تازه‌ای برایش رقم می‌خورد. اما واتسون صداپیشه پرنسس قصه و دوست دسپروست. تجربه‌ی خوبی که بار دیگر او را در کنار یکی دیگر از بزرگان سینما «داستین هافمن» قرار داد و اولین صداپیشگی کارنامه‌اش را هم، در لیست بهترین فیلم‌ های اما واتسون دسته‌بندی کرد.

۶.هفته من با مرلین 

این درام بیوگرافی محور یک هفته از زندگی پرهیاهوی «مرلین مونرو» مشهورترین ستاره دهه ۵۰ هالیوود را بر پایه دو کتاب خاطرات از «کالین کلارک» دستیار سوم کارگردان به تصویر کشیده است. ماجرای فیلم در سال ۱۹۵۷ و در زمان فیلمبرداری فیلم «شاهزاده و مانکن» ساخته «لارنس الیویه» روایت می‌شود. کلارک در این هفته، سنگ صبور و محرم اسرار مرلین شده و در خلال کمک به او برای رسیدن به آرامش و ثبات رفتاری، برای اولین بار عشق را هم تجربه می‌کند؛ در حالی که با لوسی (اما واتسون) دستیار لباس تیم هم وارد رابطه احساسی شده است. فیلم با بازی ظریف و زیبای «میشل ویلیامز» نامزد دو جایزه اسکار شد، اما برای واتسون در نقشی فرعی و کوچک جز تجربه‌ی کاری متفاوت و خوب و یک جایزه گروهی، چیز بیشتری نداشت.


۵.
دیو و دلبر

رمنس فانتزی موزیکال دیو و دلبر، بازسازی  همان نسخه انیمیشن کلاسیک، محبوب و مشهور قرن بیستم شرکت دیزنی بصورت لایو اکشن (استفاده از انسان و حیوان واقعی به جای تصاویر متحرک) بود. اثر خوش رنگ و لعابی که با نامزدی در دو رشته اسکار، به سیزدهمین فیلم پرفروش تاریخ سینما، موفق‌ترین فیلم لایو اکشن موزیکال تاریخ و پرفروش‌ترین فیلم تاریخ در رده‌سنی PG (بالای سیزده سال)  مبدل شد. اِما واتسون در موفق‌ترین فیلمش بعد از هری پاتر، نقش «بل» دختر جوان در بند دیو را ایفا می‌کند. دختر خوش قلب و مهربانی که فارغ از ظاهر زشت جناب دیو (شاهزاده طلسم شده داستان) دلبستۀ روح انسانی او می‌شود. واتسون به مدد نگاه آرام و معصومش، به خوبی توانست در نمایش دختری با چنین خصوصیاتی موفق و تاثیرگذار باشد. برنده بهترین بازیگر جوایز ام تی وی و منتخب نوجوانان، نامزدی بهترین بازیگر زن جوایز ساترن، امپایر و جوایز منتخب کودکان، دستاورد‌های یکی از بهترین فیلم‌ های اما واتسون برای اوست.

۴.هری پاتر و جام آتش

هری پاتر و جام آتش چهارمین قسمت این فانتزی ماجراجویانه و در واقع روایت سال چهارم از مدرسه هری و دوستانش است. گذر از فانتزی‌های کودکانه و درک مسائل جدی‌تر، سرگرمی‌های بزرگسالانه و روابط عاطفی و اجتماعی، شاید مهمترین تفاوت این فیلم با قسمت‌های پیشین بود. کاراکتر «هرمیون گرنجر» هم از ناپختگی کودکی رها شده و حال که دختری در آغاز دوران بلوغ و بزرگسالی است، طعم تازه‌ای از زندگی را تجربه می‌کند. این فیلم هم مثل سایر قسمتهای این مجموعه، با استقبال خوبی در گیشه روبرو شد و در فهرست بهترین فیلم‌های دبیرستانی و البته بهترین فیلم‌ های اما واتسون قرار گرفت. واتسون برای بازی در این قسمت، نامزدی جایزه گروهی ام تی وی و بهترین بازیگر جوان انجمن منتقدان فیلم برادکست و کاندیداتوری محبوب‌ترین ستاره زن جوایز منتخب کودکان استرالیا را بدست آورد.

 

۳.هری پاتر و زندانی

سومین قسمت مجموعه هری پاتر را که دومین فیلم پرفروش سال هم بود، بواسطه کارگردانی متفاوت و جسورانۀ کوآرون مکزیکی و وفاداری به کتاب، برخی بهترین نسخه آن می‌دانند. فیلم در فضایی تیره‌تر از دو قسمت قبل به نمایش درآمد، روایت منسجم‌تر پیش رفت، «گری اولدمن» متفاوت و کاربلد به مجموعه بازیگران اضافه شد و سه نوجوان جادوگر فیلم، از دنیای کودکانه‌شان کمی فاصله گرفته‌ و هیجانات واقعی‌تری را به نسبت دنیای فانتزی قبل تجربه می‌کنند. در دنیای بازی واقعی هم، اِما واتسون کم تجربه و دوستانش اجرا‌هایی به مراتب بهتر و باورپذیرتر به روی پرده بردند تا ثابت کنند بازیگران هم به اندازه فیلم، پیشرفت قابل ملاحظه‌ای داشتند. قطعا بزرگترین دستاورد اِما در این فیلم، تجربۀ درخشان همکاری با کوآرون و اولدمن می‌تواند باشد. با این همه او توانست نامزدی بهترین بازیگر جوان انجمن منتقدان فیلم برادکست را در کارنامه‌اش ثبت کند.

 

۲.مزایای گوشه‌گیر بودن

این درام رمانتیک نوجوانانه هم همانطور که از ژانرش پیداست حول مسائل و معضلات متفاوت دوران بلوغ و جوانی می‌چرخد. فیلم بر پایه کتابی نوشته خود کارگردان ساخته شده و  در خلال داستان‌های فرعی و غالبا زائد، روایت نوجوان منزوی و گوشه‌گیری را پی می‌گیرد که وارد حلقه‌ای دوستانه شده و اتفاقات تازه‌ای را تجربه می‌کند. اتفاقاتی که شاید هر نوجوانی با ورود به مرحله بزرگسالی، با آن‌ها روبرو شده یا حداقل برایش قابل درک باشد. سم (اما واتسون) یکی از همین دوستان تازه‌ای است که زندگی نوجوان گوشه‌گیر داستان (چارلی) را متحول می‌کند. واتسون برای اجرای خوبش در این فیلم نامزد جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل زن از انجمن منتقدان فیلم بوستون و جوایز ام تی وی، و برنده بهترین بازیگر جایزه برگزیده مردمی، جایزه منتخب نوجوانان و جایزه انجمن منتقدان فیلم سن‌دیگو شد.

۱.هری پاتر و یادگاران مرگ،قسمت دوم 

بخش دوم آخرین فیلم از مجموعه هری پاتر با اقتباسی وفادارانه، بیش از پیش توانست نظر مثبت منتقدان و تماشاگران را جلب کرده و علاوه بر کسب جایگاهی در ۲۵۰ فیلم برتر IMDB، پرفروش‌ترین فیلم این مجموعه (و نیز پرفروش‌ترین فیلم سال) و دوازدهمین فیلم پرفروش تاریخ سینما هم لقب بگیرد. فارغ از جلوه‌های زیبای بصری و روایت مهیج حماسی، بخش احساسی داستان برای طرفداران هری‌پاتر، ملموس‌تر از همیشه بود. همانقدر که فیلم از قالب داستان خیالی کودکانه به یک فانتزی بزرگسالانه تغییر ماهیت داد؛ دوستان کوچک جادوگر هم، روبروی نگاه تماشاگر رشد کرده و در جانبخشی به شخصیت‌های فانتزی کتاب، موفقیتی بزرگ کسب کردند. اما واتسون هم توانست برای آخرین بازی‌اش در مجموعه‌ای که شهرت و محبوبیتش را رقم زد، بار دیگر نامزدی بهترین بازیگر نقش مکمل جوایز ساترن و ام تی وی، نامزدی محبوب‌ترین بازیگر جوایز برگزیده کودکان آمریکا و عنوان برنده جایزه بهترین بازیگر برگزیده نوجوانان را کسب کند.

اره بهترین فیلم‌ های اما واتسون مطلع بفرمایید.

[ad id='39844']

1 دیدگاه دربارهٔ «برترین فیلم های کارنامه کاری اما واتسون»

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *