آموزش طرز تهیه ذرت مکزیکی

[ad id='39844']

[quote] بهتر است در هنگام پخت به بلال ها نمک اضافه نکنید چرا که باعث سفت شدن آن می شود.[/quote]

کنسرو ذرت : یک عدد

قارچ : ۱۰۰ گرم

کره : ۱۰۰ گرم

آویشن : دو قاشق چایخوری

پنیر پیتزا : ۱۰۰ گرم

کالباس : ۱۰۰ گرم

سس مایونز : ۴ قاشق غذاخوری

آبلیمو : یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل : به میزان لازم

  • برای: ۴ تا ۶ نفر
  • زمـان: ۳۰ تا ۴۵ دقیقه
  • روش: آسان

ابتدا قارچ ها را خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید. در صورت تمایل می توانید قارچ ها را به مدت ۵ دقیقه در آب جوش قرار دهید تا پخته شوند.کالباس را خرد کنید و به همراه ذرت به قارچ اضافه کنید .در صورت تمایل می توانید با تهیه بلال و پختن آن ، خودتان در منزل ذرت را تهیه کنید.برای این منظور بسته به نوع بلال آن را به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت داخل آب جوش بپزید و سپس دانه کنید. بهتر است در هنگام پخت به بلال ها نمک اضافه نکنید چرا که باعث سفت شدن آن می شود. حرارت را کم کنید و سس مایونز را به همراه کره و نمک و فلفل و آویشن به ذرت بیفزایید و خوب مخلوط کنید. در نهایت پنیر پیتزا به با ذرت مکزیکی مخلوط کنید و به مدت ۵ دقیقه درب ظرف را ببندید. سپس شعله را خاموش کنید و آبلیمو را اضافه کنید.ذرت مکزیکی را در ظرف های مناسب بریزید و با کمی کالباس خرد شده تزئین کنید.در صورت تمایل می توانید از کمی سس خردل هم استفاده کنید.

آشپزی

[ad id='39844']

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *