- پاستا طرح دار: ۲۲۶ گرم
- روغن زیتون: یک قاشق چای خوری
- گوشت گوساله چرخ کرده: ۵۰۰ گرم ( کم چرب)
- پیاز خرد شده: یک فنجان
- سیر خرد شده: یک قاشق چای خوری
- قارچ اسلایس شده: ۲۲۶ گرم
- آرد همه منظوره: دو قاشق غذا خوری
- آب گوشت بدون چربی و کم نمک: یک فنجان
- نمک: یک و یک چهارم قاشق چای خوری
- فلفل سیاه: یک هشتم قاشق چای خوری
- خامه ترش کم چرب: سه چهارم فنجان
- آب گوشت: یک قاشق غذا خوری
- جعفری خرد شده تازه: سه قاشق غذا خوری
دستور پخت همبرگر استروگانف
۱٫ پاستا را با توجه به دستور روی بسته اما بدون در نظر گرفتن روغن و نمک بپزید. سپس با آب سرد آب بکشید و خشک کنید.
۲٫ روغن را در یک ماهی تابه بزرگ نچسب روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. گوشت را درون ماهی تابه قرار دهید و به مدت ۴ دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای رنگ شود تفت دهید، در طول پخت مرتب مواد را بهم بزنید.
۳٫ پیاز، سیر و قارچ را به ماهی تابه اضافه کنید و به مدت ۴ دقیقه یا تا زمانی که بیشتر مایعاتشان بخار شود، به پختن مواد ادامه دهید و مواد را مرتب بهم بزنید.
۴٫ روی مواد آرد بریزید و به مدت یک دقیقه دیگر بپزید.
۵٫ آب گوشت را درون ماهی تابه بریزید و به جوش بیاورید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید یک دقیقه یا تا زمانی که مواد غلیظ شدند بجوشد.
۶٫ فلفل و نمک بزنید. ماهی تابه را از روی حرارت بردارید.
۷٫ خامه ترش و یک قاشق غذا خوری آب گوشت را روی غذا بریزید و بهم بزنید.
[ad id='39844']