طز تهیه همبرگر استروگانف

[ad id='39844']

 

  • پاستا طرح دار: ۲۲۶ گرم
  • روغن زیتون: یک قاشق چای خوری
  • گوشت گوساله چرخ کرده: ۵۰۰ گرم ( کم چرب)
  • پیاز خرد شده: یک فنجان
  • سیر خرد شده: یک قاشق چای خوری
  • قارچ اسلایس شده: ۲۲۶ گرم
  • آرد همه منظوره: دو قاشق غذا خوری
  • آب گوشت بدون چربی و کم نمک: یک فنجان
  • نمک: یک و یک چهارم قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه: یک هشتم قاشق چای خوری
  • خامه ترش کم چرب: سه چهارم فنجان
  • آب گوشت: یک قاشق غذا خوری
  • جعفری خرد شده تازه: سه قاشق غذا خوری

دستور پخت همبرگر استروگانف

۱٫ پاستا را با توجه به دستور روی بسته اما بدون در نظر گرفتن روغن و نمک بپزید. سپس با آب سرد آب بکشید و خشک کنید.

۲٫ روغن را در یک ماهی تابه بزرگ نچسب روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. گوشت را درون ماهی تابه قرار دهید و به مدت ۴ دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای رنگ شود تفت دهید، در طول پخت مرتب مواد را بهم بزنید.

۳٫ پیاز، سیر و قارچ را به ماهی تابه اضافه کنید و به مدت ۴ دقیقه یا تا زمانی که بیشتر مایعاتشان بخار شود، به پختن مواد ادامه دهید و مواد را مرتب بهم بزنید.

۴٫ روی مواد آرد بریزید و به مدت یک دقیقه دیگر بپزید.

۵٫ آب گوشت را درون ماهی تابه بریزید و به جوش بیاورید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید یک دقیقه یا تا زمانی که مواد غلیظ شدند بجوشد.

۶٫ فلفل و نمک بزنید. ماهی تابه را از روی حرارت بردارید.

۷٫ خامه ترش و یک قاشق غذا خوری آب گوشت را روی غذا بریزید و بهم بزنید.

[ad id='39844']

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *