موثرترین قرص ها برای درمان کم خونی در انسان

[ad id='39844']

[stextbox id=’warning’]اسید فولیک (Folic Acid) دارویی نام آشنا مخصوصا برای خانم‌هاست. این دارو به تولید گلبول‌های خون کمک می‌کند. اسید فولیک برای رشد سلول‌ها و متابولیسم بدن حیاتی بوده و بدن را در مقابل بیماری‌های قلبی، نقص‌های مادرزادی، پوکی استخوان و سرطان‌های مشخصی حفظ می‌کند. به طور معمول بدن افراد بزرگسال روزانه به ۴۰۰ میلی‌گرم اسید فولیک نیاز دارد.[/stextbox]

 

. قرص آهن فیفول

فیفول (fefol) از فرآورده­‌های خون‌ساز می‌باشد که شامل سولفات آهن و مقداری فولیک اسید است. اگرچه از این دارو به منظور درمان کم خونی استفاده می‌شود اما باید توجه داشته باشید که زنان باردار خصوصا در سه ماه اول بارداری نمی‌توانند از قرص فیفول استفاده کنند؛ چرا که در دوران بارداری میزان آهن و اسید فولیک بدن افزایش پیدا می‌کند که با مصرف این دارو باعث بروز مسمویت و حساسیت دارویی می‌شود.

عوارض: از عوارض این دارو به عنوان قرص کم خونی می‌توان به اختلالات گوارشی، یبوست، تهوع و اسهال اشاره کرد.

درصورتی‌که قصد مصرف این دارو را دارید بهتر است درباره آن اطلاعات بیشتری داشته باشید. لینک زیر به معرفی این قرص و نکاتی که طی مصرف آن باید بدانید اختصاص دارد.

 


۲. قرص آهن فروس سولفات

فروس سولفات (Ferrous Sulfate) از انواع قرص کم خونی است که تنها در پیشگیری و درمان کم خونی ناشی از فقر آهن کاربرد دارد. توجه داشته باشید که مصرف فروس سولفات به همراه لبنیات مانع جذب آهن می‌شود و درمان کم‌خونی را دچار اختلال می‌کند. لازم به ذکر است که مصرف فروس سولفات همزمان با داروی تتراسایکلین میزان جذب تتراسایکلین را کاهش می‌دهد. قرص فروس سولفات یا سولفات‌ آهن‌ را باید با معده‌ خالی‌، یک‌ ساعت‌ قبل‌ یا دو ساعت‌ پس‌ از غذا بخورید. به طور کلی توصیه می‌شود مکمل‌های آهن را با خوراکی‌های حاوی ویتامین C مثل آب پرتقال یا قرص‌های ویتامین C مصرف کنید تا میزان جذب آن افزایش یابد.

عوارض: از عوارض این دارو می‌توان به اسهال، تهوع، درد معده، سوزش معده، یبوست و استفراغ اشاره کرد.


۳. قرص اسید فولیک

اسید فولیک (Folic Acid) دارویی نام آشنا مخصوصا برای خانم‌هاست. این دارو به تولید گلبول‌های خون کمک می‌کند. اسید فولیک برای رشد سلول‌ها و متابولیسم بدن حیاتی بوده و بدن را در مقابل بیماری‌های قلبی، نقص‌های مادرزادی، پوکی استخوان و سرطان‌های مشخصی حفظ می‌کند. به طور معمول بدن افراد بزرگسال روزانه به ۴۰۰ میلی‌گرم اسید فولیک نیاز دارد. توصیه می‌شود به منظور درمان کم خونی اسید فولیک به همراه ویتامین B12 مصرف گردد، این دو مکمل به علاوه درمان کم خونی ناشی از آنها برای بهبود سلامت اعصاب نیز مفید می‌باشند. علاوه بر مصرف این ماده به صورت قرص مواد غذایی طبیعی هم وجود دارند که شامل اسید فولیک می‌باشند. این مواد شامل جگر، عدس، سبوس برنج، مخمر آبجو، آرد سویا، نخود چشم سیاه، لوبیای مرمری، لوبیا قرمز، بادام زمینی، اسفناج، برگ شلغم، گندم، کدو تنبل (کدو حلوایی) و مارچوبه می‌باشد.

عوارض: عوارض مصرف قرص اسید فولیک شامل تهوع، نفخ شکم و بی‌خوابی می‌باشد.

درصورتیکه قصد دارید این دارو را به عنوان قرص آهن مصرف کنید، بهتر است درباره آن اطلاعات بیشتری داشته باشید. لینک زیر به معرفی این قرص و نکاتی که طی مصرف آن باید بدانید اختصاص دارد.

[ad id='39844']

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *