طرز تهیه چای لاته

[quote]دانه های هل را از پوست جدا کرده با دیگر ادویه جات به شیر اضافه کرده و ۲ الی ۳ دقیقه بجوشانید.[/quote]

مواد لازم برای ۲ نفر:

  • شیر ۲ لیوان
  • آب جوش ۱ لیوان
  • چای ۲ قاشق غذاخوری (می توانید از ۲ عدد تی بگ چای هم استفاده کنید)
  • هل ۱ عدد
  • میخک ۲ عدد
  • دارچین ½ قاشق چای خوری ( میتوانید از چوب دارچین هم استفاده کنید)
  • زنجبیل ۱ قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه ¼ قاشق چای خوری

طرز تهیه:

  1. چای را با یک لیوان آب جوش یه مدت ۲ الی ۳ دقیقه دم کنید.
  2. در یک شیر جوش، ۲ لیوان شیر بریزید و بجوشانید و چای را به آن اضافه کنید.
  3. دانه های هل را از پوست جدا کرده با دیگر ادویه جات به شیر اضافه کرده و ۲ الی ۳ دقیقه بجوشانید.
  4. چای را از یک صافی رد کنید و در فنجان مورد نظر سرو کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا