آموزش طرز تهیه تارت زردآلو و پسته

[ad id='39844']
[quote]شکر و کره نرم را با هم مخلوط کنید و با دور متوسط همزن برقی بزنید تا پف دار و پوک شود.[/quote]
تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. در این مطلب طرز تهیه تارت زردآلو و پسته را آموزش داده ایم. امیدواریم که لذت ببرید.
مواد لازم خمیر:
  • آرد: ۱۷۵ گرم
  • پودر بادام: ۵۰ گرم
  • کره سرد (مکعبی خردشده): ۱۲۵ گرم
  • زرده تخم مرغ: ۱ عدد
  • شکر: ۲۵ گرم
  • شکر قهوه ای: ۲۵ گرم
مواد لازم میانی:
  • شکر قهوه ای: ۱۵۰ گرم
  • کره نرم: ۱۸۰ گرم
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • زرده تخم مرغ: ۱ عدد
  • بادام خام (درشت خردشده): ۵۰گرم
  • پسته خام (درشت خردشده): ۱۵۰ گرم
  • زردآلو: ۴ عدد
  • نمک: ۱ پنسه
طرز تهیه:
۱٫ آرد الک شده و پودر بادام و یک پنسه نمک را داخل غذاساز ریخته و کره سرد را به آن اضافه کنید، غذاساز را با دور متوسط روشن کنید تا مواد با هم مخلوط شده و به شکل خرده نان دربیاید.۲٫ در ظرفی جداگانه تخم مرغ و شکر را کمی با هم مخلوط کنید و بعد به خمیر اضافه کرده و دوباره غذاساز را روشن کنید تا با هم ترکیب شوند و خمیر نرم و  منسجمی به دست بیاید.
۳٫ خمیر را داخل نایلون گذاشته و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
۴٫ سپس خمیر را بین دو کاغذ روغنی به کمک وردنه باز کنید و داخل قالب گرد تارت انداخته و اضافه های خمیر را با چاقوی تیز ببرید و دوباره قالب را داخل یخچال بگذارید. 
۵٫ در این فاصله مواد داخل تارت را آماده کنید.
طرز تهیه مواد میانی تارت:
۱٫ شکر و کره نرم را با هم مخلوط کنید و با دور متوسط همزن برقی بزنید تا پف دار و پوک شود.
۲٫ سپس تخم مرغ و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
۳٫ بعد همزن را خاموش کنید و بادام و پسته خرد شده را به مواد افزوده و با لیسک مخلوط کنید و داخل قالب روی خمیر ریخته.
۴٫ رویش را با پالت صاف کنید و زردآلوها را از وسط دو نیم کنید و روی آن بچینید و مقداری پسته خرد شده رویش بپاشید.
۵٫ در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه و تا زمانی که روی تارت پف کند و برشته شود بپزید.
[ad id='39844']

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *