آموزش طرز تهیه کیک اورئو

[ad id='39844']

[quote]تخم مرغ ها را با شکر در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید.[/quote]

مواد لازم:

  • آرد (الک شده): یک و یک دوم پیمانه
    پودر کاکائو: ۲ قاشق سوپخوری
    بیسکوئیت اورئو (پودر شده): یک پیمانه
    بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
    نمک: ۲ قاشق چایخوری
    تخم مرغ: ۳ عدد
    شکر: یک پیمانه
    وانیل: یک قاشق چایخوری
    ماست: یک پیمانه
    کره (ذوب شده): یک دوم پیمانه

مواد لازم کرم:

  • پنیر خامه ای: ۷۶۰ گرم
    بیسکویت (پودر شده): یک چهارم پیمانه
    پودر شکر: یک سوم پیمانه

مواد لازم اضافی:

  • بیسکویت اورئو: برای تزئین

طرز تهیه:

  1. کرم میانی بیسکویت های اورئو را جدا کرده و آنها را پودر کنید.
  2. سپس با آرد الک شده، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و نمک با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
  3. تخم مرغ ها را با شکر در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید.
  4. وانیل و ماست را اضافه و مخلوط کنید.
  5. مخلوط آرد و کره را به تدریج اضافه و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
  6. خمیر به دست آمده را در قالب از قبل چرب شده و آرد پاشیده شده بریزید.
  7. حدود ۲۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.
  8. سپس آن را از فر در آورید و اجازه دهید خنک شود.
  9. برای تهیه کرم، پنیر خامه ای، کره، بیسکویت پودر شده و پودر شکر را با هم مخلوط کنید تا خامه ای شوند.
  10. کیک خنک شده را به سه قسمت مساوی به طور افقی برش دهید.
  11. روی هر قسمت کیک، کرم بمالید و روی هم قرار دهید.
  12. روی کیک و کناره های آن را با کرم بپوشانید و آن را با بقیه کرم و بیسکویت اورئوی خرد شده تزئین کنید.
  13. کیک را حدود ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
  14. سپس سرو کنید.
[ad id='39844']

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *