دستور کامل پخت کیک عسلی یونانی
مواد لازم:
- تخم مرغ: ۳ عدد
- کره: ۱۷۰ گرم
- آرد: ۱ پیمانه
- شیر: یک چهارم پیمانه
- بیکینگ پودر: یک و یک دوم قاشق چای خوری
- پودر دارچین: یک دوم قاشق چای خوری
- نمک: یک چهارم قاشق چای خوری
- شکر: سه چهارم پیمانه
- وانیل شکری: یک چهارم قاشق چای خوری
مواد لازم برای سیروپ عسل:
- آب: دو چهارم پیمانه
- عسل: یک دوم پیمانه
- شکر: یک دوم پیمانه
۱٫ فر را روی دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. قالب مربعی به اندازه ۲۵×۲۵ را چرب کنید.
۲٫ در کاسه ای آرد و بیکینگ پودر و نمک و پودر دارچین را با هم مخلوط کرده و الک کنید. کره و شکر را توسط همزن برقی بزنید تا نرم و سبک شود.
۴٫ مواد را درون قالب بریزید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد. بعد از اطمینان از پخت قالب را از فر خارج کرده روی تور فلزی قرار دهید و اجازه دهید تا ۱۵ دقیقه کیک درون قالب خنک شود.
۵٫ سیروپ عسل (خنک شده) را با قلمو روی کیک ریخته بسته به میزان شیرینی و کم شیرین بودن کیک می توانید مقدار سیروپ را تغییر دهید. می توانید کیک را به اسلایس های مربع تقسیم کنید، در ظرف چیده و سرو نمایید.
طرز تهیه سیروپ عسل:
عسل و شکر و آب را درون قابلمه ای ریخته و روی شعله کم قرار دهید تا برای ۵ دقیقه بجوشد. می توانید به مقدار یک قاشق چای خوری آب لیموی تازه نیز به آن اضافه کنید و اجازه دهید سیروپ ۲ دقیقه دیگر بجوشد. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود.